ps
1 March
Сьогодні були батьківські збори. Як все сумно.
Сон, від якого мене досі тіпає.
А точніше, їх було 2.

Перший сон. Місяців 4 потому.
Розкажу як було. Бо мені здається, так потрібно.

"Сиджу на кухні, ховаюся від дрона під вікном. З іншої сторони стіни воно літає і якось здогадується, що я по- іншу сторону. Я це розумію й мені стає дуже- дуже лячно. Бо чомусь я наче відчувала, що воно буде стріляти.

Дочка в коридорі, напроти вікна. Боїться страшенно! Я починаю бігти до неї і починається стрільба. В нас.

Дочка біжить в іншу кімнату, там балкон." А далі й згадувати не хочу, що було. Це ж сон. Страшний, але все- таки. Коли боїшся кожного дня за рідних. Такі сни стають ще страшнішими…

(Наступного дня я прочитала в міських новинах, що якісь батьки втратили сина- підлітка. Причина- балкон.)

Сон 2.

(Наснився мені він сьогодні вночі.)

"Я стояла на нашому балконі. З сусідського балкону виліз хлопець. Я швидко відкрила віконниці і схопила його. Перший раз, просто підтримала, боялася, що ще гірше зроблю. А потім схопилася, що він досі ззовні й тримала за руку, поки не вліз додому.
Він був пригнічений. Сердитий. Йому не сподобалося, що йому не дають. Він з розбігу перестрибнув балконну огорожу і довершив свою справу."

Інколи, я боюся свої сни. І новини не передивлялася.
Цікавий факт
В мене є дві сторінки на одному інтернет- ресурсі. Одна- відкрита, друга- закрита. У відкриту, незважаючи на те, що там часто поповнюється контент- підписуються одиниці. В закриту, де нема жодного допису, нагло прям лізуть і лізуть.

Мріяла закопатися по самі вуха у цей рай. Де є наче спокій. Але ж знову таргетінг, від якого не сховаєшся, навіть у безлюдні місця. Як я зрозуміла?

Декілька годин тому я написала про колір. Захожу на один із відомих сайтів… Не вспіла й одного поста прочитати, а вже під носа сують сторінку якоїсь невідомої мені художниці.

🥺

Скільки в мене на теперішній час субособистостей?
І котра з них тут я? 😐😊
Тут я майже нормальна. Вся така позитивна…
Петроль
Якщо взяти колір морської хвилі, додати трохи блакитного, маленьку краплину чорного, то вийде колір петроль. Який зараз в тренді. Тому використовують цю назву на всі відтінки синього, блакитного або сірого. Бо звучить дуже стильно - " стіна кольору петролю". І не важливо, що то не так. Не кожен кольорознавець може заперечити, бо не знає. Я також не знаю, як він на справді виглядає. Здогадуюсь, але доказів ще не маю.

Марно, певно, шукати їх в просторі інтернету.

Але спосіб дізнатися є.
Можливо в професійній крамничках, де продають фарби, знайдеться той петроль.
Сьогоднішні думки
Вирішила завести онлайн портфоліо своїх в'язальний робіт. Бо я останнього часу любитель хаосу. Не шукаю для себе легких шляхів. Туди я хочу скинути всі свої роботи, які в мене є в наявності. Що робити з тими світлинами, робіт які я вже віддала, не маю гадки. Треба їх не губити, бо інколи я згадую окрему світлину й намагаюся знайти, але зась. Але ось проблемка: саме зараз мені не цікаво їх всі шукати, поки вони ще є.
Мені потрібен секретар, бо я лінива 🥺.

Ще мені потрібно створити спеціальну сторінку, куди я хочу виставити епізоди своєї пробної книги, якою я хочу і надалі бавитися. Там буде моя резервна сторінка, на випадок, якщо видалиться зі смартфона, або хтось вскриє мою особисту сторінку.

Якщо сфотографую красивіше, світлина буде інша. Моя мета- чіткість, красота, відсутність фільтрів.

На білому фоні буде якісніше, але ні.